BORSZNOB I.
2012.12.13. 10:23
Étterem, valahol Budán.
Ez -mármint, hogy étterem- a nevében is szerepel.
Felszolgáló srác szól, hogy a vendég sommelier-t szeretne.
Odacsörtetek.
-Szép jó napot kívánok, miben segíthetek?
-Ön a sommelier?
-Igen.
-És ért a borokhoz? (??? Anyád!)
-Igyekszem, Uram!
-És Ön rakta össze a borlapot?
-Igen, Uram, én. (Nem, a mosogató anyja!)
-Értem. És miért csak ennyi bor van?
-40 féle borunk van, ebből 16 poharazva is kapható. A legtöbb étteremben a nagykereskedések áltak összedobott 10-15 tételes borlapot találja, sokkal kevesebb poharazott tétellel. Szűkített étlapunk van, havonta cseréljük, ehhez képest változik a borlap is.
-(Felemelt hangon, felháborodottan:) NA, DE EZ EGY BORBÁRBAN RETTENETESEN KEVÉS!
-Egyetértek Önnel, Uram, valóban így van! De ez nem borbár, ez egy étterem!
-Neeeem boooorbááááár??? Akkor én miért hittem azt?
Szerinted? ;)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.