vince_aj_nd_k_1387542054.png_692x458

Karácsony bor nélkül?  Nos annak, aki tiszteli, szereti a nedüt, ugye elképzelhetetlen?

Ugyanúgy hozzátartozik a karácsonyhoz egy finom étel mellett vagy akár önmagában egy szép korty egy szép pohárban a szeretett család, a barátok körében, ahogy a fenyőfa, a szaloncukor, az isteni illatok a konyhából, a Mennyből az angyal és az ajándékok.

Bort ajándékozni nagyon szép feladat és egyben nehéz dolog is.  Hiszen ismernünk illik a megajándékozott ízlését, borismeretét és a legjobb szándékaink mellett is mellé nyúlhatunk, ha vöröset adunk, mikor ő pár hete már épp a fehérekért lelkesedik, édeset adunk, pedig mostanság már csak a szárazat issza, drágát adunk, ami szerinte pazarlás és sorolhatnánk még a felmerülő bakikat.  

A VinCE Magazin egy remek lehetőséget kínál fel azoknak, akik szeretnének valami borhoz köthető meglepetést adni szeretteiknek. 

Belépőt és kóstolójegyet tehetünk a fa alá, gyönyörű csomagolásban Európa egyik legnagyobb és nagyon színvonalas boros rendezvényére, ahol mindenki rengeteg bort tesztelhet, kóstolhat úgy a magyar borvidékekről, mint a meghívott vendégországok kiállítóinak borai közül.  Tanulhat, tapasztalhat, beszélgethet a borászokkal, részt vehet kurzusokon, szélesítheti a borismereteit pazar környezetben.  

Higgyék el, ott mindenki megtalálja az ízlésének való tételeket és az sem kizárt, hogy jövőre már ő lep meg bennünket vmi finom, az ízlésünkkel találkozó remekművel!

 

Részleteket itt talál:

 

A legjobb azonnal beszerezhető karácsonyi ajándék: VinCE Budapest belépő, amely a weboldalról megvásárolható.

Az exkluzív kivitelű jegy hétfőn a kiadó budai irodájában átvehető. Előbb kérjük, vásárolja meg a jegyet a www.vincebudapest.hu  oldalon , majd hétfőn  , azaz december 23-án a kinyomtatott bizonylattal fáradjon be a HG Media épületébe (Lisznyai u. 38., Budapest, I. kerület) reggel 9 és délután 3 óra között.

 

 

Nagyon kellemes, szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánunk Önöknek:

 

SZÖLLŐSI HAJNI és BORISSZA CLARISSA

A bejegyzés trackback címe:

https://bortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr525701080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása