MI A GYÖNYÖR

2014.11.21. 11:40

Hogy mi a gyönyör!?

 

Például amikor egy élményt adó csodaborba beleszippantok, tele lesz az orrom az aromákkal, az illatokkal, majd amikor a bort a számba veszem, a korty kitölti azt, szétterül, minden ízlelőbimbómat megcsiklandozza, táncolnak a savak a számban, aprókat böknek az ínyem fölött a húsba, a tanninok sem szárítanak, hanem bársonyosan támasztják alá a savak játékát, az alkohol sem mar, nem lóg ki, hanem egyfajta óvó szeretettel legömbölyíti az előző kettő élménytáncát, majd a torkomban lecsúszva egy kellemes öröm, boldogság terül szét bennem, csettintek egyet a nyelvemmel önkéntelenül, a korty már rég sehol, de az orromban még ott van az illata, a számban még ott van az érzete..

 

Valami olyasmi lehet, mint amikor szerelembe esel A NŐVEL az első randevún és már vagy fél órája csak a csukott kaput bámulod, ami mögött egy forró csók után eltűnt, de még mindig ott van veled az illata, az íze és a vágy, hogy még, még, még...

 

Na, ez a gyönyör.. 

 

Borissza Clarissa

 

 

bornő.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr836920887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása