A Magyar Fesztiválok Bora??

2011.07.18. 13:15

..és kihirdettetett...

Adva van ugye, egy pályázat..  ennek mindig örülünk, hiszen lehetőséget ad újabb és újabb, eddig még ismeretlen tehetségek felfedezésére.. 

Adva van egy pályázat, amely menet közben változik, megváltoztatik a szervezők által, ugyi..  ezt már nem annyira szeretjük, de kis hazánkban előfordul az ilyesmi...  

"..A július 17-i eredményhirdetés olyan pályázat végére rakott pontot, amelyet eredetileg egészen más kondíciókkal írtak ki."

Idézet a cikkből, ami a díjnyertes pályaművet is bemutatja..  érdemes elolvasni, nem csak a fotók miatt..

 

http://hg.hu/cikk/design/12618-ime-a-magyar-fesztivalok-bora

 

..és íme, a szakavatottak által kiválasztott díjnyertes csoda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értem én, hogy nem értek semmit, meg azt is értem én, hogy engem, a fogyasztót a kutya nem kérdezett meg, de bevallom őszintén, hogy elborzaszt ez az "izé"! Multi-kultik alsó polcait idéző, műanyag flakonok, Koccintósok méltó vetélytársainak képzetét keltő, gagyi és olcsó címke.. 

..csak gratulálni tudok a T.zsűrinek, hogy a beküldött munkák közül ezt találták a legjobbnak..  ez több kérdést is felvet bennem..

A, ennyire gagyi volt az összes induló és/vagy

B, ennyire vak a zsűri, esetleg

C, amibe már bele sem merek gondolni, hogy netán manus manum lavat alapon lett ez a rémület a díjnyertes.. 

Mindenestre ismét sikerült egy giccses, túlburjánzó, átláthatatlan kuszaságú, primitíven rajzolt, Erős Pistát is belehímző vacakot az emberek torkán letolni..   került oda sátor, bicikli, "napszemcsi", meg ami szem-szájnak ingere...

Kicsit olyan, mitha rólam, a megcélzott potenciális vásárlóról azt feltételeznék, hogy amennyiben fesztiválra járok, úgyis csak a neonvillogós VBK (vörösboros-kóla) kultúra érdekel, jó lesz nekem ez az álfiatalos, nagyi faliterítőjével kombinált rettenet is.

Nos, van egy rossz hírem..  nem, nem lesz jó..  nem tetszik..  sérti a szememet, az ízlésemet és önérzetemet is, hogy ennyire bumburnyáknak néznek, hogy ezzel beérem..

Ti leemelnétek a polcról ezt a bort?

 

Borissza Clarissa

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr573076768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benko100 2011.07.18. 19:08:48

Ez borzalmas! Igénytelen, ráadásul tokaji! :(
Ajánlom majd mindenkinek a Hilltop Prémium Sauvignon Blanc 2009-t a Szigeten!
Bodzával bolondítva sem rossz!

BORtaBOR 2011.07.18. 19:13:08

Az, hogy tokaji, nem baj.. itt a címke a lényeg.. illetve annak a kinézete.

votvalamikor 2011.07.19. 10:36:51

Nos, igen, ez valóban borzalmasra sikeredett. Az mondjuk nem igaz, hogy a fogyasztót nem kérdezték meg, ugyanis a facebookon ment a szavazás. Namost, ez ugye azt jelenti, hogy aki több barátot vett rá, hogy dobjon egy lájkot, az nyert.

Viszont erre a borzalomra nincs mentség, nekem egy barátom se tudott/akart volna annyit fizetni, hogy erre szavazzak. No de a cég "biztos" "tudja", mivel lehet eladni a bort... :)
süti beállítások módosítása