Nos.. a  bor olyan, mint a foci!- mondják az okosok..  nem, nem olyan kerek és nem is bőrből van, de ugyanúgy mindenki ért hozzá!

Ha úgy gondolod, te tudod, ki az igazi sztár a borászok között, itt a remek alkalom, hogy hallasd a hangodat, elmondhasd a véleményedet!

Már csak két heted van erre, hiszen akkor zárul le a szavazás!  Ne késlekedj, kattints a linkre és szavazz!

http://zipp.hu/bor-agora/2010-fiatal-magyar-borasza

Nemcsak finom borokat kóstolhatsz, nemcsak a borászokról tudhatsz meg édes titkokat, nemcsak múltjukat, jövőjüket, jelenüket ismerheted meg a Zipp.hu-n olvasható történetekből, hanem a szavazatod értékes nyereményekhez is juttathat!

A szavazók között kisorsolnak egy két személyre szóló hétvégét a Szent Gaál kastélyba. Akik eljönnek a buliba, azok megnyerhetik a borászok által felajánlott borokat. Díjátadó január 8-án a Szikrában. www.szikra.eu

Ne habozz!  Kattints!  Most! ..és lehet, hogy a következő palackot már itt bontogathatod:

 

 

/Szent Gaál Kastély, Zomba/

 

 

 

 

 

 

 

 

Borissza Clarissa

 

 

Üdvözlet Tokajból...

2010.12.17. 10:05

Tokajban jártunk, 3 napig faltuk minden érzékszervünkkel a Hegyalja ajándékait..  még ülepszik bennem a rengeteg élmény, érlelődik, mint hordóban a bor..  krémesítem, finomítom, csinosítom a csukott szemem előtt moziként pergő képeket, ki-kiragadva egy-egy momentumot, felkavarva kissé a seprőt..   de ez a pár szó már most kikívánkozik..   egy röpke széljegyzet..  Üdvözlet Tokajból...

 

"...és napokkal a korty után még mindig bennem alliterál e csoda! Szalagja szétterül számban, színesen, szagosan, szívem szerelembe szökken, szédülten, sziporkázva szívom szilvaillatát, barackjával bódítva borzongatja bőrömet a borostány bor! Az aszú..."

 

Árvay János 6 puttonyos aszúja, 1997-ből..

 

Volt ott még sok más, ezer csoda, ígérem, jövök  és mesélek ..  a rátkai árvalányhajról, a tarcali meseházról, a kastélyokról, pincékről, nedükről, az őket megalkotó mesterekről..   Tokaj-Hegyaljáról..  

Kapcsolj a Rádió Q-ra, most! Fm.99.5   fülelj..  hallgasd, ahogy mesél a bor..

 

Borissza Clarissa

 

süti beállítások módosítása