Egyéjszakás kaland!

2011.02.01. 19:51

Húúúúúú! -már hallom is, ahogy felszisszennek egyesek a cím hallatán..  vagy inkább a kettesekre jellemző a merev elutasítás? :)  Hogy:

-Nem, én olyat soha! Soha, soha nem teszek!

Pedig biz'a, tagadjuk vagy sem, elítéljük vagy tesszük -nyíltan vagy titokban, ki-ki vérmérseklete szerint- a dolog léte tagadhatatlan és megkérdőjelezhetetlen.

Nem is akarnék erkölcsi vitát generálni, hiszen ez nem az a fórum, bár vitathatatlan, ez a blog is az élvezetről szól..  pont, mint ahogy egy egyéjszakás kaland.. 

..és én most pont egy ilyen kalandra csábítanálak benneteket!  Illetve nem is én, de az ötlet és annak a kivitelezése annyira magával ragadott, hogy úgy éreztem, senkit nem hagyhatok ki belőle.. titeket sem!

Nézzétek!

https://www.youtube.com/watch?v=65wxQew06XM&feature=player_embedded

 

Ugye, hogy így már csábító a kaland?

Ha többet akarsz tudni arról, hogy mit kell tenned azért, hogy ez a remek este egy szuper helyen a tiéd legyen, akkor kattints a Gerlóczy Café facebook oldalára:

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=196359093711642&id=100000114083825&ref=notif¬if_t=like#!/gerloczycafe

Ha nem vagy a facebook-on, akkor se keseredj el!  Nem maradsz ki semmi jóból, csak akkor, ha nem mész oda..  hogy hova is?

http://www.gerloczy.hu/

Mi már voltunk ott..  igazi kávéházi hangulat.. tökéletes reggelizni, ebédelni.. kávézni, csevegni..    hódolni szemmel-orral-ízlelőbimbókkal a kulináriának..  amolyan "le petit Paris"..  ha becsukom a szemem, szinte hallom is Edit Piaf hangját, ahogy Üdvözli Önt, Milady and Milord.. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=fpWEZznkuyY

 

Bevallom..   ezt a kalandot ki nem hagynám semmiért..  jössz te is? ;)

 

 

 

Sz.H. és B.C.

 

Az ihatóbb Magyarországért!

2011.02.01. 12:18

Már a cím is jó, ugye? ;) 

 

Nos, ez nem saját szerzemény, már létező csoport, akiknek a szándékával mi magunk is egyetértünk.

 

Olyannyira, hogy a jövőben fel-feltűnünk a szerzők között..   lesz, amit itt is, ott is olvashatsz, de lesznek olyan jegyzetek, amiket csak ott találsz meg..  érdemes be-benézni, hiszen remek túrák szerveződnek ott folyamatosan, remek hangulatban, remek csapattal..  hasonszőrűek, borszerető,-tisztelő emberek, mint Te magad!

Ha nem tudsz velünk tartani, se keseredj el, hiszen -mint ahogy azt eddig is megszokhattad- a túrákról beszámolunk..

Szóval ne habozz! Kattints..    aztán, ha tetszik, amit a borról olvasol, pattints..  a dugót az üvegből, a bort a pohárba és élvezd! Velünk vagy nélkülünk, de egy ihatóbb Magyarországért!

 

http://www.magyarborkulturaert.hu/?page_id=88

 

 

süti beállítások módosítása