Hókusz-pókusz Tokajban...

2011.08.24. 11:23

 

..Rockus Bockus-szal..

 

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy pályázat, amiről már írtunk..

 

http://bortabor.blog.hu/2011/07/18/a_magyar_fesztivalok_bora

 

Igen, kicsit kusza volt, meg menet közben változtak a feltételek, kiírások, meg még ezer sebből vérzett a dolog, de ne hasogassuk a szőrszálat , ugyi, akkor is és azóta is nagyon örülünk, ha fiatal tehetségek lehetőséget kapnak..

Nos, itt ez adott volt..  és íme, a győztes pályamű:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A véleményemet erről a csatolt linkben szereplő cikkben már megírtam, nem vésném ide újra, de nem csinálok titkot belőle, hogy rettentő ízléstelennek tartom.. 

Tény, a zsűri hozott anyagból dolgozott és mint ahogy az azóta kiderült, eme remekmű megs(z)avazása sem volt egyöntetű, ott is ültek szépérzékkel megáldott tagok, akiknek berzenkedett az ízlésük ettől a neonpiros, pink furmintrémülettől..

De a tények makacs dolgok, ugyi, így tetszik, nem tetszik, ez lett a "mi fesztiválborunk" címkéje..

Történt, hogy tegnap egy cikkhez kimondottan csúnya címkéket kerestem a neten..  nem akartam ezt a csodás pályaművet előrángatni, lerágott csont már szegény, a nyertes meg hadd sütkérezzen abban a 15 perc hírnévben, amit ez a műalkotás hozott neki, inkább beütöttem a google-ba az ugly wine label szavakat és adott ki bőven képet..

Többek között egy amerikai pince borának címkéje is így akadt fent a hálón.. Rockus Bockus. A facebook-on is fent vannak és nem tudom, mi az oka annak, hogy mindösszesen 66 lájkoló tagjuk van, ez a cikk most nem is erről szól..  hanem erről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lélegzetem elállt! Hihetetlen, hogy a világ két -egymástól ennyire messzire eső- táján ugyanolyan stílusban álmodoznak a címketervező grafikusművészek!  Ugyanolyan narancs bogyók, ugyanolyan forma!  Lenyűgöző!

 

 

 

 

A többi hasonlóság, mint a csillagocska, holdacska, kisvillám csakis a véletlen műve lehet, ugyi? :)

 

Szerintem össze kellene ezt a két művészt hozni!  Fantasztikusan inspirálhatnák egymást, szinte egymás szájából kapva ki az öteteket, egyszerre mondva/gondolva/rajzolva ugyanazt!

Hacsak nem a mi magyar grafikus tálentumunk tervezi évek óta az amerikaiak címkéit is..

 

Milyen szép alkotópáros lenne!

 

Hát nem csodálatos?   De tényleg!?

 

Borissza Clarissa

Sztriptíz Borbandinál!

2011.08.24. 10:16

Bezony, bezony!   Ezentúl ott is lerántom a leplet!

Mint azt olvashattátok, jártam nála Mádon, bele is szerettem - na, ne szőjünk romantikus álmokat, Bandi nem olyan.. :D- a területbe, a környékbe, a borokba és mindabba, amit ott építettek/építenek, úgy a szőlőben, mint a környezetében..

Hajnalig tartó beszélgetéseink eredményeképpen megállapodtunk Bandival, hogy ezentúl nála is jelentkezem egy-egy szösszenettel..  ha szereted a fanyar kritikát vagy a már-már rózsaszín leányregénybe illő lelkesedésemet, kattints oda is.. érdemes!

Íme, az első szösszenet:

 

http://borbandi.postr.hu/vetkoztess-le-baby

 

Khmm..  eeegen.. vannak benne meztelen nők is..  ;)

 

Nézd csak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze, ez csak a kezdet..   de vajon mi van belül?

 

Megtudhatod, ha a linkre kattintasz!

 

http://borbandi.postr.hu/vetkoztess-le-baby

 

Jó szórakozást ott is, itt is!

 

Borissza Clarissa

süti beállítások módosítása