Prestige borok - jó áron?

2011.06.24. 11:29

 

  
Igen, igen.. elsőre paradoxonnak hangzik talán, hiszen tudjuk, az igazán nagy borok megvásárláshoz mélyen, mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlni. Sokakat ez tart vissza attól, hogy komoly borokat vásároljanak, pedig ki ne kóstolna szívesen egy-egy nagy névtől egy-egy nagy testű, szép kortyú, illat- és ízélménnyel kecsegtető vörös csodát? Vagy akár egy könnyedebb, virágillatú, de mégis maradandó emlékképet adó szép fehéret? Vagy esetleg mindkettőt?   ..vagy esetleg még többet? 
 
Sokan vagyunk így ezzel..   de vajon kinek van erre alkalmanként 10-20 vagy akár 50 ezer forintja?
 
Nos, úgy gondolom, a szerencsés kivételeknek akár sokkal több is, de a többség nem engedhet meg magának rendszeresen ilyenfajta luxust..
 
 
Pedig a jó bor nem luxuscikk, illetve nem szabadna, hogy az legyen! Az arra igényes fogyasztó igenis megérdemli, hogy a poharába értékes nedű kerüljön!
 
Igen ám, de melyik!? Hisz a választék széles, a fent említett okok miatt azonban a lehetőség igen korlátozott…
 
Ez a gondolat mások fejében is szöget ütött és Prestige Reserve Club megálmodói és létrehozói lehetővé teszik számunkra az általuk díjazott, gyönyörű borok megfizethető áron való kóstolgatását.
 
 
Hol és mikor? Íme, a tőlük kapott meghívó, amit érdemes elolvasni, hiszen a rendezvényen egy üveg áráért közel kerülhetünk az alább felsorolt borászatok remekműveihez! 
 
Olvassák csak!
 

 

  

..és hogy kikkel találkozhatnak ezen a rendezvényen?   Nos, a lista hosszú és igen impozáns:
 

 

 

Ne hezitáljanak,  ez egy olyan lehetőség, amit botorság lenne kihagyni! Én tutti, ott leszek! ;)

 
Ugye, Önök is?

 

 

 
Szöllősi Hajni
WSET bortanácsadó

 

 

 

 
süti beállítások módosítása